Landmeter Landmeter
Klik hier voor een offerte!


Laat je gegevens na en
geef een goede omschrijving van je opdracht

Per kerende ontvang je reactie van je landmeter!


Contacteer landmeter-expert Jan François.
landmeter-expert Jan François

de verkaveling met wegenis

Wanneer u de eigenaar bent van een grond gelegen binnen woongebied kan, afhankelijk van de ligging en de vorm ervan, een verkaveling met wegenis aangewezen zijn. Het is dan onze taak uit te zoeken hoe uw grond efficiënt kan verkaveld worden, rekening houdend met de stedenbouwkundige randvoorwaarden. Wij voeren de besprekingen met de nodige instanties, voeren de opmetingen uit en regelen de administratie.

Door uw grond van nieuwe en uitgeruste wegen te voorzien kan uw grond een belangrijke meerwaarde krijgen. Indien u niet wenst te investeren in de aanleg van de weg(en), is er de mogelijkheid de goedgekeurde verkaveling in zijn geheel te verkopen zonder aanleg van de weg(en). De verkoopprijs zal uiteraard een stuk minder zijn, gezien geen investering, maar u verzilvert onmiddellijk en hoeft zich verder geen zorgen te maken.

In principe is de procedure gelijkaardig aan de gewone verkaveling, evenwel zal een voorafgaandelijke en degelijke bevraging van de betrokken diensten noodzakelijk zijn.


Hieronder vindt u een voorbeeld van een dergelijke aanvraag:
één van de plannen horend bij de verkavelingsaanvraag

© landmeter-expert Jan François
landmeter-expert Jan François - Gentse Steenweg 138 - 9620 Zottegem - uw landmeter
 | algemene voorwaarden | landmeters-experten.be